Teknologjia e modelimit e Arizzo 5e e ka origjinën nga elementi i ujit në natyrë dhe vjen për ju me një sipërfaqe hidrodinamike. Dizajni i jashtëm i Arrizo 5e ka adoptuar teknikën e mbështjelljes metalike duke e bërë këtë model sa të bukur aq edhe të sigurtë, kjo falë edhe instalimit të shasisë nga German Bentler. Pavarësia prej 500 kilometrash e bën këtë model shumë të përshtatshëm për përdorim familjar ose taksi.

Zgjedhja e ngjyres

Specifikat

Informacione bazë & Parametra teknikë (Arrizo 5 M1A EV)
Viti i prodhimit 2019
Modeli 2103AAV
Gjatësi*Gjerësi*Lartësi (mm) 4,572*1,825*1,496
Distanca aksiale (mm) 2,670
Distanca nga toka në pikën më të poshtme të makinës 121
Pesha neto (minimale/ maksimale) (kg) 1545/ 1560
Shpejtësia maksimale (km/ h) 152
Akselerim (0-50 km/ h) (s) 4.8
Distanca maksimale NEDC (km) 410
Distanca maksimale (60 km/ h) (km) 500
Lloji i baterisë Litium – jone
Kapaciteti i baterisë (kwh) 115/ 5,500
Numri i rrotullimeve (Nm/ rpm) ≥ 53.6
Sistemi i frenimit (i përparëm/ i pasëm) Disk i ventiluar
Lloji i suspensionit (i përparëm/ i pasëm) McPherson Independent/ Twist Beam
Modaliteti i drejtimit ECO/ SPORT
Lloji i suspensionit (i përparëm/ i pasëm) Mcpherson independent/ Multi link independent
Lloji i drejtimit Rrotat e përparme aktive FWD
Modaliteti i drejtimit ECO/ SPORT
Fuqia maksimale (Kw/ rpm) ≥ 90
Numri maksimal i rrotullimeve (Nm/ rpm) ≥ 276
Koha maksimale e karikimit (h) 7 – 9
Koha minimale e karikimit (h) 0.5 (30% – 80%)
Kapaciteti 5 persona
Lloji i gomës 205/ 55 R16
Disqe alumini
Gomë rezervë
Garancia e makinës 3 vite
Garancia e baterisë 5 vite
Pjesa e jashtme
Dritat e përparme automatike me funksion “follow me home”
Dritat e ditës LED me lartësi të rregullueshme
Dritat e sinjaleve të teknologjisë LED
Dyer të kromuara
Veshje e motorit
Pasqyrat e jashtme elektrikisht të rregullueshme
Fshirëset e xhamit “soft”
Tavan panoramik me komandim elektrik
Pjesa e brendshme
Dizenjo e zezë
Sedilje me veshje lëkure
Timon me veshje lëkure multi-funksional, i rregullueshëm në lartësi
Mbështetëse krahu (e përparme/ e pasme)
Sediljet e përparme të pajisura me mbrojtëse nga dielli (me pasqyrë dhe me dritë)
Komoditet
Hyrje Smart (pa çelës) dhe ndezje me butonin Start
Dritare elektrike me funksion anti-pinch
Sediljet e përparme me ngrohje elektrike
Komandim elektrik i derës së bagazhit
Cruise control
Ajër i kondicionuar inteligjent me vetë-pastrim dhe vetë-ventilim
Filtrim PM 2.5 i ajrit
Mundësi për ndezjen e kondicionerit gjatë karikimit
Karikim inteligjent i baterisë
Mundësi për karikim normal dhe të shpejtë
Sistem për kontrollin e temperaturës së baterisë
Sediljet e përparme me ngrohje elektrike
Sedilja e shoferit e rregullueshme manualisht në 6 mënyra
Sedilja e pasagjerit të përparëm e rregullueshme manualisht në 4 mënyra
Sediljet me mbështetëse koke të rregullueshme në lartësi
Palosje e plotë e sediljeve të pasme
Siguri
Sistem frenimi anti bllokim (ABS)
Shpërndarje elektronike e forcës së frenimit (EBD)
Kontroll elektronik i stabilitetit të mjetit (ESP)
Kontroll i stabilitetit të ngarkesës (TCS)
Kontroll i nisjes/ zbritjes në pjerrësi (HAC)
Sistem i monitorimit të presionit të gomave (TPMS)
Timon elektrik (EPS)
Frena dore elektrike (EPB)
Rigjenerim i energjisë gjatë frenimit (BER)
Autohold
Rripat e sigurimit të përparëm të kapur në tre pika me paratensionues
Sistem bllokues për fëmijët
Sistem fiksimi ISOFIX
Airbagë të përparëm dhe anësorë
Sistem alarmi kundër vjedhjes
Sinjalizues për tejkalimin e shpejtësisë
Sinjalizues për ndalimin emergjent
Sinjalizues për mos-mbylljen e dyerve/ bagazhit
Sinjalizues për mos-vendosjen e rripit të sigurimit të shoferit
Mbyllje automatike e dritareve pas mbylljes së makinës
Teknologji & Elektronikë
Panel LCD 10 inch
Ndërlidhje me smartphone
Lidhje me bluetooth
2 porta USB-je
Altoparlantë 6

FUN TO
DRIVE