eQ1 vjen si një gjeneratë e re e makinave tërësisht elektrike, me bateri të rikarikushme e sjellë për ju nga Chery Albania, si një mjet për të ecur drejt të ardhmes. Kjo makinë përfaqëson inovacionin në teknologjinë e energjisë dhe konceptin e marketingut duke vendosur kështu standartin e ri në makinat elektrike.
Këto makina kanë pavarësinë më të madhe të km për karikim në krahasim me tregun, 400 km për një karikim të plotë 40 min (fast charge) dhe vijnë të pajisura me karikues on board. Kompania Chery Albania ju ofron 8 vite garanci për baterinë duke e bërë kështu investimin tuaj edhe më të sigurtë.
Epoka e re e makinave ‘’green travel’’ ka filluar

Zgjedhja e ngjyres

Specifikat

Informacione bazë & Parametra teknikë (eQ1)
Viti i prodhimit 2019
Gjatësi*Gjerësi*Lartësi (mm) 3200*1670*1550
Distanca aksiale (mm) 2150
Pesha neto (minimale/ maksimale) (kg) 995/ 1015
Shpejtësia maksimale (km/ h) 100
Akselerim (0-50 km/ h) (s) ≤ 6
Distanca maksimale NEDC (km) 301
Distanca maksimale (60 km/ h) (km) 410
Lloji i baterisë Polimere litium – jon
Kapaciteti i baterisë (kwh) 115/ 5,500
Numri i rrotullimeve (Nm/ rpm) ≥ 35
Lloji i motorit Permanent magnet synchronous motor
Fuqia maksimale (Kw/ rpm) 30
Numri maksimal i rrotullimeve (Nm/ rpm) 120
Koha maksimale e karikimit (h) 5 – 7 (karikues 6.6 Kw)
Koha minimale e karikimit (h) 0.5 (30% – 80%)
Kapaciteti 4 persona
Mjete shoqëruese (ganxhë traileri + trekëndëshi i rrezikut)
Disqe alumini
Garancia e makinës 3 vite
Garancia e baterisë 5 vite
Pjesa e jashtme
Dritat e përparme automatike me funksion “follow me home”
Dritat e frenave LED
Veshje e motorit
Komandim elektrik/ me çelës i bagazhit
Pasqyrat e jashtme anësore me rregullim elektrik
Pjesa e brendshme
Sedilje lëkure
Timon me veshje lëkure i rregullueshëm në lartësi
Marshi lehtësisht i rregullueshëm në 4 pozicione me anë të rrotullimit
Sensorë parkimi të pasëm me ndjeshmëri të lartë
Asistencë parkimi me kamera HD
Rreshti i parë i pajisur me llampë ndriçimi për lexim
Pasqyrë e brendshme anti-reflektim
Sediljet e përparme të pajisura me mbrojtëse nga dielli (me pasqyrë dhe me dritë)
Dritare elektrike me funksion anti-pinch
Xhami i pasëm me ngrohje dhe shkrirës akulli
Komoditet
Hyrje Smart (pa çelës) dhe ndezje me butonin Start
Dy modalitete drejtimi ECO & SPORT
Sedilja e shoferit dhe e pasagjerit të përparëm e rregullueshme manualisht në 4 mënyra
Ajër i kondicionuar inteligjent me vetë pastrim dhe vetë ventilim
Monitorim i statusit të makinës
Siguri
Sistem frenimi anti bllokim (ABS)
Shpërndarje elektronike e forcës së frenimit (EBD)
Timon elektrik (EPS)
Sistem i monitorimit të presionit të gomave në kohë reale (TPMS)
Kontroll i nisjes/ zbritjes në pjerrësi (HAC)
Sistem i frenimit emergjent
Vehicle crawling function
Sistem i mbrojtjes së baterisë
Sistem i kontrollit të temperaturës së baterisë
Karikim inteligjent i baterisë
Stabilitet i kontrollit elektronik C-ESC
Strukturë alumini me fortësi të lartë
Sediljet e përparme me rripa sigurimi me rregullim lartësie dhe paratensionues
Sediljet e përparme me rripa sigurimi emergjent kapur në 3 pika
Immobilizer
Sinjalizues për mos-mbylljen e dyerve
Sinjalizues për mos-vendosjen e rripit të sigurimit të shoferit
Mbyllje qëndrore
Sistem sinjalizues për kalimin e kalimtarëve
ISOFIX
Sinjalizues për mirëmbajtjen e makinës dhe baterisë
Sinjalizues për mos-funksionim të sistemit
Tregues për nivelin e baterisë
Dritë sinjalizuese për nivelin e ulët të baterisë
Sistem rigjenerues i energjisë nga frenimi
Teknologji & Elektronikë
Panel LCD 10 inch
Ndërlidhje me smartphone, bluetooth, radio
Ekran multimedia
2 porta USB-je
Tension 12 V
Altoparlantë 2

FUN TO
DRIVE