SERVIS

Ekipi ynë me përvojë, është gjithmonë i gatshëm për t’ju asistuar vazhdimisht në plotësimin e kërkesave dhe zgjidhjen e problemeve tuaja. Mjafton të na dërgoni një mesazh apo të na kontaktoni në kontaktet e vëna në dispozicionin tuaj. Pjesët e këmbimit për makinat Chery janë origjinale dhe vijnë për ju me çmimin më të mirë të mundshëm. Gjithashtu ne ofrojmë edhe shërbime gomisterie, me më shumë se 20 vite eksperiencë në tregun kombëtar dhe atë ndërkombëtar. Duke patur klientët, përdoruesit e makinave dhe shqetësimet e tyre në fokusin tonë, ne jemi në gjendje të ofrojmë në çdo kohë markat dhe çmimet më të mira në treg, por në të njëjtën kohë edhe shërbimin më të mirë për montimin, çmontimin, balancimin dhe konvergjencën e gomave, në të gjitha pikat tona, vendosur në Shqipëri.

FUN TO
DRIVE